Isporuka i poštarina

Poštarina

Da bismo ubrzali isporuku koristimo kurirske usluge kompanije City Express i AKS i tako možemo da skratimo vreme isporuke na 7-14 radnih dana.


Da bi smo ubrzali dostavu, koristimo usluge kurirske službe CITY EXPRESS i AKS tako možemo da skratimo rok dostave na 7 - 16 radnih dana.
 Uz svaku porudžbinu se naplaćuje „Naknada za pouzeće“.
 Poštarina se naplaćuje 249,00 din i 99,00, din. naknada za plaćanje pouzećem. Poštarina za iznos iznad 4.990 din. je samo 99,00 din.

Dostava robe - Sve pošiljke šaljemo posredstvom kurirske službe firme CITY EXPRESS -  www.cityexpress.rs i AKS - www.aks-sabac.com. Pošiljka će biti isporučena do 48 sati od prispeća u Srbiju. O slanju proizvoda bićete informisani putem e-maila nedelju dana ranije i SMS ili Viber obaveštenjem na dan isporuke. Potrebno je da navedete kao adresu dostave onu adresu na kojoj ćete biti u toku dana između 8.00 - 18.00h. U slučaju, da je kao adresa dostave navedena adresa Vašeg radnog mesta, potrebno je da navedete osim Vašeg imena i naziv firme.


Poštarina pri plaćanju unapred je besplatna (ukoliko nije drugačije naznačeno). Troškove provizije banke t.j. naknadu za uplatu novca na naš račun snosi kupac. U slučaju da se uplata izvrši preko službe PayPal tada se ne naplaćuje ni ova naknada.

Napomena:

Preporučujemo da otvorite pošiljku odmah nakon preuzimanja i prekontrolišete da li sadržaj nije oštećen i u slučaju kada pakovanje nije oštećeno. Ako pošiljka prilikom preuzimanja pokazuje znakove oštećenja (prvenstveno sadržaj pošiljke)
informišite nas odmah (najkasnije sledećeg radnog dana) o nastaloj situaciji preko e-maila na Aliatic-rs@Aliatic.com. Problem će biti otklonjen u najkraćem mogućem roku.

* Cena poštanskih troškova je podložna promenama u zavisnosti od aktuelnih akcija.

* Ukupno vreme dostave može da varira u zavisnosti od vremena isporuke proizvoda od dobavljača, brzine rada Carinske službe i vremena prenosa pošiljke do krajnjeg odredišta kao i od okolnosti na koje ne možemo uticati.

f
Proizvod je dodat u korpu