c Poštarina - ALIATIC

Poštarina


Poštarina

Da bismo ubrzali isporuku koristimo kurirske usluge kompanije City Express i AKS i tako možemo da skratimo vreme isporuke na 7-14 radnih dana.


Da bi smo ubrzali dostavu, koristimo usluge kurirske službe CITY EXPRESS i AKS tako možemo da skratimo rok dostave na 7 - 16 radnih dana.
 Uz svaku porudžbinu se naplaćuje „Naknada za pouzeće“.
 Poštarina se naplaćuje 249,00 din i 99,00, din. naknada za plaćanje pouzećem. Poštarina za iznos iznad 3.990 din. se plaća samo 99,00 din.

 Dostava robe - kuriska služba CITY EXPRESS - www.cityexpress.rs i AKS - http://www.aks-sabac.com/ Sve pošiljke šaljemo posredstvom kurirske službe firme CITY EXPRESS i AKS: pošiljka će biti dostavljena  do 48h od prispeća pošiljke u Srbiju. O slanju proizvoda bićete informisani e-mailom nedelju dana ranije i SMS obaveštenjem dan pre isporuke. Potrebno je da  navedete kao adresu dostave onu adresu na kojoj ćete biti u toku dana između 8.00-18.00h. U slučaju, da je u adresi dostave navedena adresa Vašeg radnog mesta, potrebno je da navedete osim Vašeg imena i naziv firme.


-poštarina pri plaćanju unapred: prilikom kupovine je besplatna (osim ako stoji obaveštenje da se naplaćuje) + naknada za uplatu novca na naš račun tj. Provizija banke osim ako plaćate preko službe PayPal, onda se ne naplaćuje ni ova naknada.

Napomena:

Preporučujemo da otvorite pošiljku odmah nakon preuzimanja i prekontrolišete da li sadržaj nije oštećen i u slučaju kada pakovanje nije oštećeno. Ako pošiljka prilikom preuzimanja pokazuje znakove oštećenja (prvenstveno sadržaj pošiljke), vratite je na adresu za reklamacije! (koju možete da pronađete na sekciji REKLAMACIJE)).

Ako dođe do ove neprijatne situacije, informišite nas odmah (najkasnije sledećeg radnog dana) o nastaloj situaciji preko e-maila na factcool-rs@factcool.com. Problem će biti otklonjen u najkraćem mogućem roku.

f
Proizvod je dodat u korpu