Vraćanje robe

Poštovani,

dobili ste pošiljku od nas i ne odgovara Vam veličina ili proizvod i želite da iskoristite reklamaciju? U slučaju reklamacije proizvod mora da bude čist, higijenski i propisno upakovan sa etiketama na  njemu. Prilikom preuzimanja paketa proverite da li je paket zapakovan ili zalepljen brendiranom trakom Factcool kompanije i da li je kompletan. U slučaju da u paketu nedostaje proizvod, situaciju treba da prijavite kurirskoj službi City Express u roku do 24 sata. Ako je paket otvoren ili nije lepljen brendiranom trakom Factcool kompanije, takav paket ne primajte, jer za takve pakete ne snosimo odgovornost i reklamacija se u tom slučaju ne može prihvatiti od strane kurirske službe.

Popunite elektronski formular i mi ćemo Vam poslati kurirsku službu koja će preuzeti paket (City Express). Paket mora biti poslat do 60 dana od dana preuzimanja i u originalnom pakovanju - kutija od proizvoda ne sme biti ulepljena lepljivom trakom jer će u suprotnom biti vraćena! 

Pre nego što izvršite povraćaj robe, molimo Vas da popunite onlajn formular za Povraćaj robe. Pošiljke za reklamacije šaljite isključivo uslugom City Express, Post Express i AKS. Za ostale  službe ne snosimo odgovornost!


Ako želite da izvršite povraćaj robe putem Post Expressa treba da naznačite napomenu prilikom popunjavanja zahteva za povraćaj robe POST EXPRESS i da odnesete paket u najbližu poštu.


Prilikom slanja Post Express službom paket šaljite na adresu FACTCOOL doo, Školska 14b/2, 21102 Novi Sad  i da poštarinu plaća primalac po fakturi bez otkupnine jer će u suprotnom biti vraćen. Takođe molimo da naznačite prijem do 19h a ne do 12h u suprotnom ova nadstandardna usluga biće Vam naplaćena. Paket stiže do nas na treći radni dan do 11 sati. Novac će Vam biti vraćen na tekući račun koji ste naveli u formularu.  (broj poštanskog pregratka PP 8 25234 Lalić)


Poštanske troškove prema  drugim kurirskim službama nadoknađujete sami.


Garancija

Uslovi garancije

Ako proizvod pokaže očigledne nedostatke, to jest, ako je roba kupcu prodata u oštećenom transportnom pakovanju, kupac je dužan da ne preuzme robu. U ovom slučaju, kupac će zadržati njegovo pravo da se obezbedi pravilno sprovođenje prodavca ili pravo na povraćaj kupoprodajne cene  prema izboru kupca.

U slučaju da nakon preuzimanja robe Kupcu nastanu greške u garantnom roku, Kupac može da iskoristi svoju garanciju.

Dužina garantnog roka je određena prema važećem Zakonu, u trajanju od 24 meseca, sa izuzetcima ustanovljenim Zakonom.

Garantni rok počinje od dana kada kupac preuzme robu. Odgvorno lice će ovu robu preuzeti, prekontrolisaće pošiljku, dokumentaciju (fakturu, račun, pakovanje). Rok za reklamaciju je datum od preuzimanja od kurira ili poštara. Robu poslatu pouzećem, prodavac nepreuzima; preporučujemo da osigurate robu. Kupac je ovlašćen da odustane od ugovora u svim slučajevima ustanovljenim  Zakonom. U slučaju odustanka od ugovora, ugovor se od početka otkazuje a ugovorna lica su u obavezi da vrate sve što su na osnovu ugovora pružili.


INFO: Zamena artikala nije moguća. Za vraćenu robu vratićemo Vam novac na tekući račun, ali svakako možete da poručite ponovo.NAPOMENA: Robu treba zapakovati u poštansku kesu ili kutiju ako pošta ima takvu, u slučaju da je nema, onda to može da bude i neki papir, obična kesa ili folija. MOLIMO NE LEPITI originalno pakovanje trakom jer ćemo biti prinuđeni da je vratimo!

 

Vraćanje robe

f
Proizvod je dodat u korpu