BESPLATNA DOSTAVA

POVRAĆAJ ROBE DO 60 DANA

NOVI POPUSTI I AKCIJE SVAKOG DANA

011/ 381 81 84

Povraćaj robe

Poštovani,

dobili ste pošiljku od nas i ne odgovara Vam veličina ili proizvod i želite da iskoristite reklamaciju? U slučaju reklamacije proizvod mora da bude čist, higijenski i propisno upakovan sa etiketama na  njemu. Prilikom preuzimanja paketa proverite da li je paket zapakovan ili zalepljen brendiranom trakom Factcool kompanije i da li je kompletan. U slučaju da u paketu nedostaje proizvod, situaciju treba da prijavite kurirskoj službi koja Vam je dostavila pošiljku u roku do 24 sata. Ako je paket otvoren ili nije lepljen brendiranom trakom Factcool kompanije, takav paket ne primajte, jer za takve pakete ne snosimo odgovornost i reklamacija se u tom slučaju ne može prihvatiti od strane kurirske službe.

 

Paket mora biti poslat do 60 dana od dana preuzimanja i u originalnom pakovanju - kutija od proizvoda ne sme biti ulepljena lepljivom trakom jer će u suprotnom biti vraćena! 

 

Pre nego što izvršite povraćaj robe, molimo Vas da popunite onlajn formular za Povraćaj robe. Pošiljke za reklamacije šaljite  bilo kojom  kurirskom službom.

 


Prilikom slanja paket šaljite na adresu magacina 

Aliatic E-Commerce, Jugoslovenska 59, 25234 Lalić troškove snosite sami i naznačite bez otkupnine jer će u suprotnom biti vraćen.  Paket stiže do nas  treći radni dan do 11 sati. Novac će Vam biti vraćen na tekući račun koji ste naveli u formularu.

 

 

 

 

 

Garancija

 

Uslovi garancije

 

Ako proizvod pokaže očigledne nedostatke, to jest, ako je roba kupcu prodata u oštećenom transportnom pakovanju, kupac je dužan da ne preuzme robu. U ovom slučaju, kupac će zadržati njegovo pravo da se obezbedi pravilno sprovođenje prodavca ili pravo na povraćaj kupoprodajne cene  prema izboru kupca.

 

U slučaju da nakon preuzimanja robe Kupcu nastanu greške u garantnom roku, Kupac može da iskoristi svoju garanciju.

 

Dužina garantnog roka je određena prema važećem Zakonu, u trajanju od 24 meseca, sa izuzetcima ustanovljenim Zakonom.

 

Garantni rok počinje od dana kada kupac preuzme robu. Odgovorno lice će ovu robu preuzeti, prekontrolisaće pošiljku, dokumentaciju (fakturu, račun, pakovanje). Rok za reklamaciju je datum od preuzimanja od kurira ili poštara. Robu poslatu pouzećem, prodavac nepreuzima; preporučujemo da osigurate robu. Kupac je ovlašćen da odustane od ugovora u svim slučajevima ustanovljenim  Zakonom. U slučaju odustanka od ugovora, ugovor se od početka otkazuje a ugovorna lica su u obavezi da vrate sve što su na osnovu ugovora pružili.

 

 

 

 

 

INFO: Zamena artikala nije moguća. Za vraćenu robu vratićemo Vam novac na tekući račun, ali svakako možete da poručite ponovo.

INFO: Donji veš iz higijenskih razloga ne može se vratiti.
INFO: Novac za poklon pakovanje se ne vraća.Ako VRAĆATE robu, ona mora biti čista, higijenski ispravna i odgovarajuće upakovana. Ako vam roba iz bilo kog razloga ne odgovara i želite da je vratite ili odustanete od ugovora, roba ne sme biti nošena, ni oprana, po mogućnosti u paketu sa originalnim oznakama i može se vratiti u roku od 60 dana od isporuke.

 

 

NAPOMENA: Robu treba zapakovati u poštansku kesu ili kutiju ako pošta ima takvu, u slučaju da je nema, onda to može da bude i neki papir, obična kesa ili folija. MOLIMO NE LEPITI originalno pakovanje trakom jer ćemo biti prinuđeni da je vratimo!

 

Povraćaj robe

Broj porudžbine

E-mail